Verbintenissenrecht en MKB advies

Omdat Van der Wal voorheen werkzaam was als bedrijfsadvocaat en zich hier richtte op het algemeen verbintenissenrecht en bestuursrecht, staat hij ook kleine ondernemers bij in dergelijke zaken. Ook particulieren met een geschil op het gebied van verbintenissenrecht kunnen worden bijgestaan in dit soort zaken. Voor de kleine ondernemers heeft het kantoor speciale aanbiedingen met een aangepast tarief.

Zo beoordeelt het kantoor allerlei contracten en stelt deze op (hieronder tevens begrepen algemene voorwaarden). Het kan bijvoorbeeld gaan om een koopovereenkomst of een arbeidsovereenkomst. Ook procedures omtrent wanprestatie, de nakoming en ontbinding van contracten vallen hieronder. 

De onrechtmatige daad maakt onderdeel uit van het aansprakelijkheidsrecht. Het betreft simpel gezegd een handelen of nalaten waarmee iemand een ander schade toebrengt. Indien aan alle voorwaarden is voldaan ontstaat een verplichting tot het vergoeden van de geleden schade. Het kantoor staat haar cliënten bij en adviseert en procedeert in dit soort kwesties. Denk hierbij aan het voeren van allerlei civiele procedures bij gerechtelijke instanties, zoals bijvoorbeeld de incassoprocedure.

Een bijzonder onderdeel betreft het Thai recht waarbij al sinds enige tijd cliënten bij worden gestaan, met ondersteuning van gespecialiseerde collega Thaise/internationale advocaten. Dankzij gedegen kennis van de Thaise taal en een uitgebreid netwerk is het kantoor in staat u in voorkomende kwesties van dienst te zijn.  

Het kantoor is op werkdagen te bereiken tussen 9:00 en 17:00 uur op 06-83047976
Copyright © 2021 Van der Wal Advocatenkantoor. Alle rechten voorbehouden.